Naam

Telefoonnummer

E-mail

Naam

Telefoonnummer

E-mail

Verzenden
Verzenden

Radiesse

 

Radiesse

Een gezonde jonge huid bevat collageen, dat de huid volume, flexibiliteit en veerkracht geeft. Als we ouder worden, breekt het eigen natuurlijke collageen af en dit betekent verlies van gezichtsvolume en elasticiteit. Hierdoor krijgen we rimpels en gezichtslijnen. De huid kan ook slap worden en dit alles gaat ten koste van onze jeugdige en frisse uitstraling.

 

Een stralend uiterlijk door volume herstellen en collageen aan te vullen.
De beste manier om rimpels tegen te gaan is door het verlies aan volume te herstellen. Wanneer RADIESSE® volumising filler wordt geïnjecteerd, zorgen de microsferen en de gel van het product ervoor dat het volume direct wordt hersteld en dat het behandelgebied meteen de lift krijgt die het nodig heeft om tekenen van ouder worden tegen te gaan. Het unieke aan RADIESSE® volumising filler is dat het product structuur geeft aan de huid en uw eigen natuurlijke collageenproductie stimuleert.1  Radiesse verdwijnt na gemiddeld 2 tot 3 maanden en dan neemt uw eigen collageen aanmaak het over. Hierdoor ontstaat niet alleen volume maar treedt ook een verbetering van de huid op. Wij raden Radiesse dan ook vooral aan voor volume in de wangen.

 

Een behandeling met RADIESSE® volumising filler is snel en praktisch en geeft resultaten die direct en langdurig zichtbaar zijn, tot 1,5 jaar. Waarbij de beste effecten worden bereikt om na gemiddeld 8 maanden een touch up behandeling te laten doen.

 

Prijzen

 

Klik op de button voor onze volledige prijzenlijst!

 

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin