Naam

Telefoonnummer

E-mail

Naam

Telefoonnummer

E-mail

Verzenden
Verzenden

Ooglid verstrakking

Ooglidcorrectie – ooglidverstrakking
De Alma Harmony XL ooglid verstrakking behandeling van Advanced Skin Care zorgt ervoor dat u een frisse en stralende blik in uw ogen (terug)krijgt. Hebt u last van huidplooien op uw bovenste oogleden? Of van een verslapte en rimpelige huid op uw onderste oogleden?  Advanced Skin Care  behandelt uw oogleden zonder dat er een mes aan te pas komt en zo bent u ervan verzekert dat u er geen littekens, onnatuurlijke ‘look’ of slechte genezing aan overhoudt.

 

Werkwijze
De fractional erbium laser (PixelPerfect) brengt duizenden microscopisch kleine perforaties in de huid aan, terwijl de huid om de perforaties heen intact wordt gelaten. Dit proces stimuleert de huid om collageen aan te maken en zorgt voor een snelle huidvernieuwing, waarbij het omliggend weefsel onbeschadigd blijft. Dit in tegenstelling tot de traditionele, agressievere laser- en chirurgische behandelingen met lange hersteltijden en (blijvende) schadelijke bijwerkingen. Zo krijgt ze haar natuurlijke spanning terug.

 

Is deze behandeling veilig?
De gebruikte apparatuur is CE- en FDA-gekeurd. Omdat de Laser specialist niet hoeft te snijden, is er ook geen risico op infecties en slechte genezingen zoals wild vlees, keloïde, etc.

 

Is deze ooglid behandeling geschikt voor u?
Omdat deze techniek geen littekens nalaat is ze voor de meeste mensen geschikt. Of u nu kleine fijne rimpels hebt of een verouderde en/of door de zon beschadigde huid. Oogleden waaronder zich vergrote vetcellen bevinden, moeten operatief worden behandeld. Ook bovenste oogleden die te ver overhangen moeten gelift worden met PDO draden of geopereerd worden. Onze Specialist stelt altijd een juiste diagnose en verwijst u eventueel naar de cosmetisch arts of plastisch chirurg.

 

Behandelprotocool
Over het algemeen volstaan 4 tot 6 behandelingen met een tussenperiode van 3 tot 4 weken.

 

Wilt u meer over deze ooglidverstrakking behandeling van Advanced Skin Care weten? Neem contact op met telefoonnummer 040 28454624.

 

 

 

Prijzen

 

Klik op de button voor onze volledige prijzenlijst!

 

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin