Naam

Telefoonnummer

E-mail

Naam

Telefoonnummer

E-mail

Verzenden
Verzenden

Liquid facelift & V lift met Radiesse en PDO draden

Jongeren hebben een vol gelaat. Met het ouder worden verliezen we volume in het gelaat. Dit uit zich als deuken en plooien. Beginnend volumeverlies uit zich op de wangen, de slapen, de kaaklijn en rond de mond. De huid verliest spanning en de nieuwe schaduwen ontsieren het gelaat. Vroeger, met de klassieke lifting, werd deze huid gewoon weggesneden en aangespannen. Het gevolg was een spits en uitdrukkingsloos gelaat. Niet echt natuurlijk want de jeugd heeft een VOL gelaat. Ook handen verliezen volume in de loop der jaren waardoor de pezen en aders zichtbaar worden. Daarom worden ook de handen met deze techniek verjongd. Het vullen van het gelaat is een revolutie op dat vlak. De aandacht gaat niet meer naar het opspannen van de huid maar naar het vullen van de ontbrekende volumes waardoor de huid vanzelf aanspant en de schaduwen verdwijnen. t RADIESSE™ is een flinke aanwinst geworden voor middelgrote tot grote volumes toe te voegen. Deze biologisch compatibele stof kan zo ingespoten worden terwijl u wacht en biedt een als oplossing 2 grote mogelijkheden: De liquid face lift voor meer volume en de V-LIFT voor meer huidspanning.

 

LIQUID FACE LIFT ontstaat door het opvullen van het gelaat via aanmaak van nieuwe collageen rondom deze biologische filler. Het resultaat is een vol en fris gelaat.

 

De V-LIFT ontstaat door PDO threats – PDO draden onderhuids aan te brengen via een bepaalde techniek,en Radiesse toe te voegen. Door de textuur van Radiesse gaan die onderhuidse “draden” de huid nog meer aanspannen.
Beide mogelijkheden kunt u in één sessie verkrijgen.. Een 15-tal minuten later stapt u de kliniek buiten met een duidelijk jonger gelaat. Het resultaat houdt tot 2 jaar aan. Het resultaat wordt onderhouden door jaarlijks een “touch up” te doen waardoor u even fris blijft uitzien als de eerste dag, want in de loop der tijd wordt het product veilig en op natuurlijke wijze door het lichaam afgebroken.

 

Wanneer is dit iets voor mij?
Deze collageenbehandeling kan op elke leeftijd worden toegepast omdat huidaanmaak ook op elke leeftijd mogelijk is (denk maar aan wondgenezing).

 

Radiesse™ liquid facelift en V-lift is geschikt voor het opvullen van het gelaat op plaatsen waar volume verloren is gegaan en de huid verslapt is. Dit is voornamelijk het geval op de wangen, de slapen en de kaaklijn. Ook voor de handen kan de Radiesse™ dermal filler een oplossing bieden. De V-lift kan ook voor de verslapte hals een oplossing zijn.

 

Waar hou ik rekening mee als ik kies voor deze behandeling?

Een voorafgaande allergietest is niet nodig. Radiesse™ dermal filler mag niet zomaar worden geïnjecteerd als er reeds permanente implantaten aanwezig zijn in het gebied. Overleg dit steeds met uw arts. Na de behandeling kunt u meteen uw dagelijkse werkzaamheden weer hervatten. Wel moet u rekening houden, zoals met alles waar in geprikt wordt, dat er wat zwelling of blauwe plekjes kunnen optreden. Deze kunnen geen kwaad en verdwijnen vanzelf.

 

Welk resultaat mag ik verwachten?

Na 1 behandeling is er reeds resultaat. U ziet er beduidend frisser en jeugdiger uit. Door de verdere collageenvorming zal het resultaat na 2 tot 3 maanden alleen nog mooier worden.

Veilig, omwille van de biologische afbreekbaarheid van de substantie.

Na elke behandeling is er een gedeeltelijke maar blijvende toename van het collageen.

 

Prijzen

 

Klik op de button voor onze volledige prijzenlijst!

 

 

Onze artsen maken graag een voor u specifieke prijsopgave. Er kan een groot verschil per persoon zijn in het aantal benodigde draden, maar met 4 draden behaalt u meestal al een mooie kaak/wang lifting.

 

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin