Naam

Telefoonnummer

E-mail

Naam

Telefoonnummer

E-mail

Verzenden
Verzenden

Lipvergroting

Volume lippen/lipvergroting hyaluronzuur filler

 

Een lipvergroting/lipopvulling is momenteel erg populair zowel bij jongere als wat oudere mensen. Volle lippen geven een mooie, warme en sensuele uitstraling. Met de leeftijd gaan de lippen geleidelijk aan afnemen in volume. Dit verouderingsproces kunnen we afremmen door de lippen op te vullen met hyaluronzuur filler. Ook voor mensen die van nature dunne lippen hebben is een lipvergroting zeer goed mogelijk. Verder wordt de behandeling veel toegepast bij rokende mensen, die last krijgen van de bekende ‘rokerslijntjes’

 

Wanneer is dit iets voor mij?

Indien u vollere en/of stevigere lippen wilt of indien u groeven heeft, vooral rond de mond, en kiest voor een onmiddellijk resultaat.

 

Waar hou ik rekening mee als ik kies voor deze behandeling?

  • Voor het hyaluronzuur is er geen allergietest nodig.
  • Wij kunnen de lippen voor de behandeling verdoven met een tandarts verdoving of verdovingsgel.
  • In principe kunt u meteen na de behandeling uw dagelijkse bezigheden weer hervatten. Lippen kunnen door de prikjes en het hyaluronzuur de eerste dagen wat zwellen. Sommige mensen vinden dit juist mooi. Deze mensen wordt aangeraden de eerste twee/drie dagen niet in de spiegel te kijken om te voorkomen dat ze wanneer de zwelling verdwenen is, weer meer willen. Degenen die de zwelling teveel vinden, zullen juist blij zijn als de zwelling verdwenen is. Ook kunnen er blauwe plekjes ontstaan, deze zijn onschadelijk en verdwijnen vanzelf. U mag ze met make up camoufleren.
  • U mag ten tijde van de behandeling geen koortslip hebben of voelen aankomen. Personen welke vaker in 1 jaar koortsblaasjes (herpes van de lip) hebben nemen liefst Aciclovir 200 mg (5x daags) en dat voor of vlak na de inspuitingen voor lipvergroting.

 

 

Welk resultaat mag ik verwachten?

  • Onmiddellijk na de inspuiting krijgt u vollere lippen en zijn de groeven minder diep/zachter.
  • De moderne hyaluronzuren zorgen voor een langer aanhoudende correctie in vergelijking met die van vorige generaties. Bovendien is het resultaat meteen zichtbaar en is er weinig verlies na de inspuiting. (houdt echter wel rekening met eventuele zwelling welke verdwijnt na een paar dagen) Deze biologisch afbreekbare vulmiddelen hebben een onmiddellijk maar tijdelijk resultaat; dit resultaat kan kort- of langdurend zijn en is afhankelijk van de persoonlijke huidstructuur en de biologische afbraak (gemiddeld tot 6 maanden)
  • Gebruik NOOIT permanente vulmiddelen want deze zijn gevaarlijk voor u.

 

 

Prijzen

 

Klik op de button voor onze volledige prijzenlijst!

 

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin