Naam

Telefoonnummer

E-mail

Naam

Telefoonnummer

E-mail

Verzenden
Verzenden

Hyaluronzuur Fillers

Over hyaluronzuur fillers en Injectables

 

Wat zijn hyaluronzuur Fillers

Hyaluronzuur fillers (injectables / rimpelvullers) zijn veilige producten die met een injectienaald in de huid worden gespoten om dynamische rimpels op te vullen, veroorzaakt door volumeverlies en om de contouren van uw gezicht te verbeteren. Met name rimpels die zijn ontstaan door een verlies aan vet- of bindweefsel (neuslippenplooi, wanglijnen, mondhoekplooi etc.) zijn geschikt voor een behandeling met een hyaluronzuur filler. Ook kunt u met een filler de contouren van uw gezicht verbeteren door de diepe neuslippenplooi op te vullen, de jukbeenderen te accentueren en de wangen en slapen op te vullen. Naast Hyaluronzuur fillers gebruikt Betaalbaar mooier voor het toevoegen van volume ook Radiesse. Voor een liftend effect worden de PDO threats oftewel PDO draden toegepast.

 

Voordelen hyaluronzuur fillers

Hyaluronzuur zorgt ervoor dat water wordt vastgehouden in de huid waardoor het spankracht krijgt.

Hyaluronzuur is een tijdelijke filler

Hyaluronzuur kan zonodig actief worden opgelost. Er is een stofje, genaamd Hylase, dat ingespoten kan worden om hyaluronzuur op te lossen. Afhankelijk van welk merk hyaluronzuur er gebruikt is, lost de filler binnen enkele uren tot enkele dagen op. Deze eigenschap van de filler zorgt voor extra veiligheid.

Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof. Hierdoor is de kans op een allergische reactie uiterst klein en zal nooit een blijvende reactie ontstaan.

 

Effect hyaluronzuur fillers

U ziet er frisser en jonger uit, gemiddeld 12 maanden

Rimpels zijn weg of stukken zachter, gemiddeld 12 maanden

Uw lippen zijn voller/sensueler gemiddeld 6 maanden

 

 

 

Prijzen

 

Klik op de button voor onze volledige prijzenlijst!

 

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin