Naam

Telefoonnummer

E-mail

Naam

Telefoonnummer

E-mail

Verzenden
Verzenden

Huidverjonging/Erbium fraxel peeling

Huidverjonging/huidverbetering Erbium Pixel Fractional

De beste huidverjonging behandeling zonder dat er een chirurg aan te pas hoeft te komen is met de Alma Harmony XL Erbium pixel fractional laser. Deze laserbehandeling is bijzonder populair onder de grote sterren in Miami en Beverly Hills. U krijgt fantastische lange termijn resultaten na 1 tot 4 behandelingen. De huid wordt aanzienlijk strakker en veerkrachtiger en tevens ziet de huid er zichtbaar jonger en gladder uit. Er is een lichte downtime van 3 tot 5 dagen. U kunt echter uw werkzaakheden gewoon uitvoeren.

Deze methode werkt echter totaal anders dan alle andere bestaande technieken. De behandeling is zeer patiëntvriendelijk, heeft nauwelijks bijwerkingen en de resultaten zijn verbluffend.

 

Geschikt voor:

  • Algehele huidverjonging
  • Stralende egale teint
  • Rimpels en fijne lijntjes
  • Acné littekens
  • Het verwijderen van pigmentvlekken (ouderdomsvlekken en zonbeschadiging)
  • Huid verstrakking
  • Het verbeteren van de porie structuur
  • Kraaienpootjes rondom de ogen

 

Werkwijze

De fractional laser is het nieuwste type laser. Het handstuk van de laser (Erbium pixel handstuk) schiet een groot aantal hele kleine gaatjes in de huid met behulp van laserlicht: per vierkant centimeter maakt de laser 50-100 kleine gaatjes. Deze minuscuul kleine openingen genezen heel snel omdat ze aan alle kanten worden omgeven door gezonde huidcellen. Zo wordt de huid gestimuleerd om nieuwe cellen aan te maken en de collageenaanmaak krijgt een gigantische boost.

 

Tijdens het genezingsproces worden zowel de opperhuid als het bindweefsel in de lederhuid vernieuwd. Tevens betekent dit dat de huidtextuur zichtbaar verbetert en de stevigheid van de huid toeneemt. Deze lasertechnologie is in staat het ouder worden van de huid enkele jaren terug te draaien. De behandeling kan toegepast worden vanaf 30 jarige leeftijd.

 

Prijzen

 

Klik op de button voor onze volledige prijzenlijst!

 

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin