Naam

Telefoonnummer

E-mail

Naam

Telefoonnummer

E-mail

Verzenden
Verzenden

Fillers en injectables

Wat zijn injectables?

 

Injectables zijn grofweg in twee groepen in te delen;

 

Rimpelvullers (hyaluronzuren, Sculptra en Radiesse) voor volume en correctie van rimpels.

 

Botox ontspant de spieren in het gelaat. Hierdoor wordt de huid ook steeds strakker getrokken. Botox wordt voornamelijk gebruikt voor kraaienpootjes, frons en voorhoofdslijnen. Hier geeft het vaak betere resultaten dan een filler. Botox werkt ook tegen hoofdpijn, transpiratie en ontspant vooral de spieren.

Zowel fillers als botox hebben gemeen dat ze worden gebruikt voor het verjongen van het gezicht. Beide injectables kunnen ook na elkaar worden gebruikt. Verder is de werkzaamheid van beide producten tijdelijk en dienen ze dus na een bepaalde tijd opnieuw toegediend te worden. Beide producten zijn veilig. Permanente fillers zijn onveilig en doe ons één plezier : gebruik deze NOOIT.

 

De arts zal de volgende zaken laten meewegen in zijn keuze voor bepaalde injectables: roker/niet-roker, leeftijd, eerdere behandelingen met fillers, kwaliteit van de huid, verwachtingspatroon, diepte van rimpels etc.

 

Betaalbaar mooier biedt u – voorafgaand aan de behandeling van uw keuze – vrijblijvend en kosteloos een intakegesprek met een van haar artsen aan. Er wordt dan gekeken of er geen medische bezwaren zijn tegen een behandeling, de probleemgebieden worden in kaart gebracht en u krijgt een persoonlijk, geheel op uw situatie toegesneden advies.

 

Prijzen

 

Klik op de button voor onze volledige prijzenlijst!

 

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin