Naam

Telefoonnummer

E-mail

Naam

Telefoonnummer

E-mail

Verzenden
Verzenden

Botox

www.rimpel-en-laserbehandelingen.nl is onderdeel van Betaalbaar mooier. Bij Betaalbaarmooier krijgt u botox voor slechts €99,– per zone met garantie dat het voldoende werkt. De behandelingen worden alléén verricht door betrouwbare ervaren BIG geregistreerde artsen. Waarom dan zo goedkoop? Wij nemen genoegen met kleinere winstmarges.

 

Wat is Botox (botuline toxine)

Botox® is een merknaam voor de stof Botuline toxine, een (natuurlijk) eiwit dat geproduceerd wordt door de bacterie Clostridium Botulinum. Botuline toxine werd in 1989 goedgekeurd door de FDA (Food and Drug Administration), de zeer strenge Amerikaanse Warenwet, voor de behandeling van verschillende neurologische aandoeningen waaronder spierspasmen.

Botox is bekend geworden vanwege de toepassing binnen de cosmetische industrie waarin het wordt toegepast om de aangezichtsspieren selectief tijdelijk te verlammen en zodoende rimpelvorming te onderdrukken of te voorkomen.

Botox wordt in uiterst kleine hoeveelheden en sterk verdund met NACL geïnjecteerd in de spiervezels die verantwoordelijk zijn voor zogenoemde dynamische lijnen, die ontstaan bij mimiek.  Dankzij zijn doeltreffendheid en veiligheid is het gebruik van botuline toxine (botox)  sedert 1995 wereldwijd enorm toegenomen. Met botox voorkomt of verzacht men rimpels in het gezicht, botox werkt effectief tegen migraine/hoofdpijn en zelfs tegen transpiratie is het inmiddels een bewezen goed werkend veilig middel.

 

Is Botox veilig?

Botox is een buitengewoon veilig geneesmiddel. Omdat het al meer dan 30 jaar gebruikt wordt in de geneeskunde is er erg veel onderzoek naar gedaan. De lange termijn effecten zijn dan ook bekend en botox wordt gezien als een volstrekt veilig product. De botuline toxine (werkzame stof van Botox) werkt alleen op de behandelde spier en heeft geen effect op de rest van het lichaam

Botox is een geregistreerd medicijn en mag dan ook uitsluitend door BIG geregistreerde artsen worden gebruikt. Checkt u zelf altijd via https://www.bigregister.nl/  of uw behandelaar correct geregistreerd staat.

Bij alle Betaalbaar mooier vestigingen zult u alleen door zeer ervaren BIG geregistreerde artsen behandeld worden. Zij zullen u vooraf informeren over de werking van botox (botuline toxine), wat voor u het beste resultaat zal bieden en welk resultaat u ervan mag verwachten.

 

Botox tegen rimpels

Botox kan worden toegepast om rimpels te voorkomen, te vervagen of zelfs helemaal te laten verdwijnen. Het is echter geen filler, wat eveneens kan worden gebruikt om rimpels te verminderen.

Rimpels ontstaan bij het ouder worden en dan met name op die plaatsen in het gezicht waar de mimiek het sterkste is. Botox blokkeert de prikkeloverdracht van zenuw naar spier, zodat deze tijdelijk minder krachtig wordt. Doordat de spiertjes niet samentrekken, blijft de huid glad en is de rimpel niet zichtbaar en zal de rimpel ook niet ontstaan of dieper worden  . Enkele maanden na de Botox behandeling herstelt de spieractiviteit weer volledig. Dus het resultaat is nooit blijvend.

 

Botox behandeling tegen fronsrimpels / hoofdpijn-migraine

Hoor je vaker dat je zo boos kijkt? De verticale rimpels tussen de wenkbrauwen (de frons) maken dat je er vermoeid of boos uitziet. Dat kan zelfs al op jonge leeftijd zo zijn. Met een paar kleine Botox prikjes ben je, gemiddeld voor 3 tot 4 maanden, van deze rimpels tussen je wenkbaruwen af en zie je er een stuk vrolijker uit. Een botox behandeling van de frons (soms is de voorhoofdsbehandeling ook erbij nodig) helpt vaak ook tegen migraine/hoofdpijn. De fronsbehandeling betreft 1 zone en kost €99,00 bij Betaalbaar mooier.

 

Botox behandeling tegen voorhoofdsrimpels/hoofdpijn – migraine

Reeds op jonge leeftijd kun je rimpels op je voorhoofd hebben. Soms is dit erfelijk belast. Voorhoofdrimpels geven vaak een zorgelijk uiterlijk of onrust in je gezicht. Voorhoofdrimpels kunnen heel goed met een paar botox prikjes behandeld worden. De huid trekt glad en het voorhoofd ziet er weer rustig uit. Hebt u hele lage voorhoofds rimpels (net boven de wenkbrauwen) dan kunnen deze helaas niet altijd met botox behandeld worden. Om het zakken van de wenkbrauwen te voorkomen mogen de botox prikjes namelijk niet te laag op het voorhoofd worden geplaatst. Een botox behandeling tegen voorhoofdsrimpels (soms moet ook de frons behandeld worden) helpt vaak ook tegen migraine/hoofdpijn. De voorhoofdsbehandeling betreft 1 zone en kost €99,00 bij Betaalbaar mooier.

 

Botox behandeling tegen rimpels om de ogen, de kraaienpootjes

De ene persoon vindt ze charmant, de ander ergert zich er vreselijk aan. Rimpels om de ogen of ook wel kraaienpootjes genoemd. Botox bij de ogen trek de rimpeltjes glad, de huid ziet er rustig uit, maar je blijft toch je natuurlijke mimiek behouden. De behandeling van de kraaienpootjes aan beide zijden betreft 1 zone en kost €99,00 bij Betaalbaar mooier.

 

Botox behandeling tegen putjes en rimpels in de kin

Sommige mensen hebben erg veel beweeglijkheid in de kin waardoor rimpels en putjes ontstaan. Dit kan behoorlijk ontsierend zijn. Zodra de rimpels en putjes in de huid slijten wordt het lastig om dit nog goed weg te krijgen. Heb je last van deze beweeglijkheid in de kin dan kun je de mimiek in de kin verminderen met een Botox behandeling. De botox behandeling van de kin betreft een halve zone en kost €69,00 bij Betaalbaar mooier. (in combinatie met een andere botox zone €59,00)

 

Botox behandeling tegen hangende mondhoeken

Mensen kijken als eerste naar je ogen en je mond. Wanneer je mondhoeken afhangen kan dit je een chagrijnige uitstraling geven. Hangende mondhoeken kunnen ontstaan door huidverslapping (dan is een filler behandeling aangewezen) maar ook door een spiertje wat aan de mondhoek trekt. In de laatste geval kun je de hangende mondhoek met Botox behandelen. Een behandeling met Botox ontspant het spiertje en de mondhoek wordt gelift. De botox behandeling van de afhangende mondhoeken betreft een halve zone en kost €69,00 bij Betaalbaar mooier. (in combinatie met een andere botox zone €59,00).

 

Botox behandeling tegen lijntjes op de neus

Wanneer je je neus optrekt, lacht of tegen de zon in kijkt hebben sommige mensen lijntjes op de neus, de zogenaamde bunnylijntjes. Vaak erfelijk belast. Sommigen vinden het juist heel schattig, deze Bunny lines, anderen storen zich er aan. Wil je er van af dan kan dit vrij simpel met Botox behandeld worden en zullen de lijntjes aanzienlijk verminderen. De botox behandeling van de Bunny lines betreft een halve zone en kost €69,00 bij Betaalbaar mooier. (in combinatie met een andere botox zone €59,00).

 

Wenkbrauwen liften met Botox

Met een klein prikje Botox is het mogelijk de wenkbrauwen iets te liften. Meestal gaat dit in combinatie met een Botox behandeling voor de frons en/of voorhoofdsrimpels. Het zal je blik meer open maken. Het gaat hier om een lifting van 2 tot 4 mm, dus een subtiele lift Heb je teveel vel op de oogleden dan kom je in aanmerking voor een ooglidcorrectie en is deze behandeling niet geschikt voor jou. De botox behandelingom de wenkbrauwen te liften betreft een halve zone en kost €69,00 bij Betaalbaar mooier. (in combinatie met een andere botox zone €59,00).

 

Botox behandeling tegen tanden knarsen/kaakklemmen

Botox injecties in de kaakspier kan de spanning zodanig verlagen dat er een vermindering van de klachten optreedt of dat het tandenknarsen zelfs helemaal stopt. De behandelend arts zal samen met u de locaties bepalen waar de injecties gegeven worden. Dit persoonlijke injectie-schema wordt in uw dossier genoteerd. Indien nodig zal in een vervolgbehandeling nogmaals botox worden ingespoten. De benodigde hoeveelheid botox is afhankelijk van de ernst van de klachten en van de spierdikte. De eerste keer zal het na de behandeling t het enkele weken duren voordat de klachten echt verminderen. De duur van het resultaat van de botox behandeling is per persoon verschillend, maar gemiddeld rond de 6 maanden. Voor een optimaal resultaat kan het nodig zijn de behandeling in het begin enkele malen te herhalen, met tussenpozen van 3 tot 4 maanden.

De botox wordt met een hele fijne naald in de masseterspieren toegediend via 5 tot 6 vrij pijnloze injecties aan elke kant. Als er ook pijnklachten zijn in de temporalis spier (de andere grote kauwspier) kan er voor gekozen worden ook deze spier te behandelen. Deze behandeling kost vanaf €99 bij Betaalbaar mooier. Per klant zal worden onderzocht hoeveel eenheden nodig zijn om de spieren rustiger te krijgen.

 

Botox behandeling tegen gummy smile

Als uw (boven)tandvlees bloot komt, omdat de bovenlip te hoog komt bij het lachen, dan spreekt men van een Gummy smile of opgetrokken bovenlip. Een behandeling met botox kan voor een gummy smile een hele mooie oplossing zijn.  Uw behandelend arts geeft u enkele prikjes  Botox, net naast de neus. Hoe sterker de spier hoe meer de activiteit ervan zal moeten worden beperkt om het optrekken te verminderen. Het aantal eenheden Botox dat u nodig heeft voor uw specifieke situatie, is dus afhankelijk van de sterkte van uw spier. De botox behandeling voor de gummy smile betreft een halve zone en kost €69,00 bij Betaalbaar mooier. (in combinatie met een andere botox zone €59,00).

 

Wat zijn de resultaten van de behandeling?

Door de hiervoor beschreven injecties wordt de activiteit van de spier beperkt waardoor u (tijdelijk) de lip niet verder meer kun toptrekken tot net boven de tanden. Het tandvlees toont dan veel minder waardoor uw lach nog mooier wordt. Botox injecties hebben vier tot negen maanden effect op een gummy smile, daarna dient, indien gewenst, de behandeling te worden herhaald.

 

Prijzen

 

Klik op de button voor onze volledige prijzenlijst!

 

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin