Naam

Telefoonnummer

E-mail

Naam

Telefoonnummer

E-mail

Verzenden
Verzenden

Aqualyx plaatselijk vet oplossen

Spectaculair: Plaatselijk vet op lossen zonder operatie

We hebben bijna allemaal hier of daar wat vet wat we met sporten of diëten niet weg krijgen. Irritant. Aqyalux heeft hiervoor de oplossing in een klein flesje. Het plaatselijk vet wordt geinjecteerd met Aqualyx en het plaatselijk vet zal in de weken erna worden afgevoerd.

Let op : Aqyalux is geen vervanging voor een dieet en ook niet geschikt voor overmatige vetverwijdering.

 

Aqualyx®  biedt u een pijnloze, effectieve en veilige therapie die alle gebieden die niet willen reageren op uw dieet of training aanpakt. Aqualyx®  wordt geïnjecteerd in de ongewenste en storende vetlagen en lost het vet op door de celmembranen van de vetcellen kapot te maken. Binnen 7 minuten zullen deze kapot zijn. Het afgebroken materiaal wordt vervolgens naar de lever getransporteerd en vervolgens veilig uit het lichaam uitgescheiden door de nieren.

 

Dit is een duurzame oplossing in combinatie met een gezonde levensstijl en is vrijwel pijnloos en een effectieve manier om vet uit ongewenste gebieden te verwijderen zonder littekens. Het  is een kleine behandeing en u kunt uw dagelijkse activiteiten direct hervatten (geen “downtime”). Gedurende een paar dagen zullen  de behandelde gebieden aanvoelen als een blauwe plek of spierpijn of kan er wat zwelling en blauwe plekken optreden.

 

Het wordt aangeraden om te beginnen met een reeks van drie behandelingen om het volledige effect te bereiken met een tussenpoos van 3-6 weken. De eerste resultaten zullen zichtbaar worden  na 6 – 8 weken. Bij kleine gebieden waar weinig Aqualyx nodig is (bv love handles zien we zelfs al na 1 behandeling en na 1,5 week resultaat.

 

 

Toepasbaarheid
Aqualyx® heeft diverse toepassingsgebieden, zoals:

Beupen, de zogenaamde ‘broek’, inclusief “love handles”
Buitenzijde dijen (rijbroek / zadeltassen)
Binnenzijde dijen
Binnenzijde knie
Buik
Onderkin / kaaklijn herstel
Rollen op de rug (onder de ribben of rond ondergoed bandjes)
Armen (bovenzijde achterkant)
Overgang billen bovenbeen

 

Prijzen2 tot 4 flacons
4 flacons
2 tot 4 flacons
2 flacons
1 tot 4 flacons
1 flacon
2 tot 4 flaconss
2 flacons
2 tot 4 flacon

 

Klik op de button voor onze volledige prijzenlijst!

 

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin