Naam

Telefoonnummer

E-mail

Naam

Telefoonnummer

E-mail

Verzenden
Verzenden

Alidya anti cellulite

Alidya – Eindelijk een oplossing tegen cellulitis (sinaasappelhuid) en zonder operatie

 

Cellulitis of de zogeheten ‘’sinaasappel huid’’ is een abnormale vetbindweefselophoping van huid en onderhuid . Of u nu slank, dik, jong of oud bent, vrijwel alle vrouwen krijgen vroeg of laat last van de vorming van cellulitis.  Bij dit typisch vrouwelijke verschijnsel, dat ontstaat onder invloed van hormonen, hoopt zich vet op in adipocyten (vetcellen in de onderhuid) en meestal is er ook sprake van de aanwezigheid van oedeem (vocht) en ontstekingsverschijnselen.

 

Specifiek voor de preventie en behandeling van cellulitis (sinaasappelhuid) is Alidya ontwikkeld. Het is het eerste inverteerbare medisch preparaat binnen de cosmetische geneeskunde, specifiek ontwikkeld voor de preventie en behandeling van celluliis (sinaasappelhuid).

 

Voor wie is deze behandeling geschikt?

Patiënten met cellulitis, en dan bij voorkeur met cellulitis in combinatie met oedeem (vocht), reageren het beste op een behandeling met Alidya.

 

Hoe wordt de behandeling uitgevoerd

Door middel van een eenvoudige en oppervlakkige techniek ( vrijwel pijnloos) wordt Alidya geïnjecteerd. De behandeling vereist geen verdoving . Hoe vaak de behandeling herhaald dient te worden is afhankelijk van de uitgebreidheid van de cellulitis en welke vorm  van cellulitis het betreft. De behandeling kan wekelijks worden uitgevoerd

 

Na de behandeling

Een behandeling met Alidya is zeer veilig. Er zijn nauwelijks bijwerkingen, eventueel wat zwelling of blauwe plekjes en deze zullen snel verdwijnen. Na de behandeling dient u 24 uur blootstelling aan zonlicht te vermijden.

 

Gelukkig zijn wij als mens  niet allemaal hetzelfde. Ook al kunnen we de resultaten van Alidya met recht spectaculair noemen, de resultaten kunnen per persoon verschillen.

 

Prijzen

 

Klik op de button voor onze volledige prijzenlijst!

 

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin